Tak na amigaportal.cz fóru ma už nik neuvidí.

Jak to vypadá keď si admin fóra mení spravu z liečeným komplexov? Uvidíte na fóre amigaportálu. Teda neuvidíte, lebo kto maže ten jede.

Kto mi nájde čo som z pravidiel porušil ma u mňa pivo. (Teda ak tam medzi časom niekto nepridá pravidlo povinného análneho skialpinismu Proberovy)

Aby ste vedeli jak ľahko niekoho môžte slabších jedincov nasrať:

Obdržel jste trest na fóru – Amigaportál.cz – diskuzní fórum

Dear zz_indigo,

You have received an infraction at Amigaportál.cz – diskuzní fórum.

Reason: Doživotní ban

——-

Trošku chování…

——-

This infraction is worth 5000 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:

http://www.amigaportal.cz/forum/showthread.php?p=80920

Nedostatok sebareflexie pobavil ako vzdy.

Problem nie je ani z webom ani z forom ani z ich kvalitou. Problem asi bude z tvojimi zachvatmi upratovania/banovania.

Ako chapem ze je to tvoj web ale mal by si si uvedomit ze jediny clovek z ktorym budes vzdy spokojny si ty sam. Ale v pripade fora sa treba zvyknut na to ze tie bestije seru na tvoje nazory a budu ti to tu zasierat z nazormi ktore sa ti nepacia. A podla spravnosti by si nemal zneuzivat svoje prava admina na cistenie nesuhlasnych prispevkou. Mal by si dbat len na pravidlach ktore su pre forum dane. Ale osobne som tam necital ze nesmiem s tebou nesuhlasit ci nebyt nasraty ked mas „svoje dni“.

Lebo takto len ludi z fora odhanas. A ver ze sme ludia nechodia kvoli tebe ale kvoli ludom ako Boboo a ak ty odidu tak prestanes mat problemy z uzivatelmy 😉

All the best,

Amigaportál.cz – diskuzní fórum

Print Friendly, PDF & Email